Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká špaldová mouka | 250 g |
hladká mouka | 125 g |
polohrubá mouka | 125 g |
mléko | 300 ml |
čerstvé nebo sušené droždí | |
sůl | 2 lžičky |
drcený kmín | 2 lžičky |
olivový olej | 4 lžíce |
cukr | 1 lžička |
Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept
Postup: 1kg vepřové pečeně bez kosti vcelku potřeme marinádou z olivového oleje a medu... zobrazit recept
Postup: Máslo roztopíme, smícháme cukr, žloutky, tvaroh, máslo a krupičku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept
Postup: Piškoty rozmixujeme nebo pomeleme a dáme do mísy. Máslo rozpustíme. K pomletým... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...